Stocuri

Stocurile nu sunt actualizate în timp real! Având în vedere multiplele canale prin care sunt distribuite produsele afișate pe platforma online www.magazinreduceri.ro, stocurile au o volatilitate foarte mare, și deși administratorul platformei depune eforturi permanente pentru a păstrarea acurateții informațiilor afișate pe site, admitem că pot exista neconcordanțe în ceea ce privește specificațiile tehnice, disponibilitatea fizică a produselor sau prețul acestora, date dinamice, care pot fi modificate de către producător/furnizor fără preaviz sau pot fi viciate de erori de operare/erori umane.

Ținând cont de aceste aspecte, plasarea unei solicitări prin intermediul platformei web www.MagazinReduceri.ro NU înseamnă că se poate onora și NU reprezintă implicit confirmarea comenzii și încheierea contractului de vânzare-cumpărare la distanță.

Dupa plasarea solicitării online, în timpul orelor de program, un operator se va ocupa de solicitare verificând disponibilitatea fizică a produselor dorite și va verifica/reconfirma cu dumneavoastră telefonic dacă sunt furnizate toate datele necesare (nume, adresă livrare, marime/culoare produs, alte detalii) precum și corectitudinea acestora.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare la distanță și onorarea solicitării se validează numai după ce operatorul de vânzări online va confirma solicitantului, telefonic, prin SMS, WhatsApp sau prin email disponibilitatea fizică în stoc a produsului, detaliile de expediere precum și condițiile financiare (corectitudinea prețului afișat), costul total de transport (în cazul în care localitatea de destinație a coletului nu se află în aria de livrare a firmei de curierat).

În cazul în care din cauza unor erori materiale prețurile sau detaliile produselor au fost greșit afișate, administratorul platformei își rezervă dreptul de a anula solicitarea, singura obligație care îi revine fiind aceea de a informa în cel mai scurt timp solicitantul.

De asemenea facem și precizarea că fotografiile sunt ale unor produse reale, totuși, ele își păstrează un caracter pur informativ, nu creează nici o obligație contractuală și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele de bază.

Administratorul platformei MagazinReduceri.ro poate modifica și aduce îmbunătățiri prezentelor prevederi ori de câte ori consideră necesar, fără o notificare prealabilă.