Cum se livreaza

Livrare prin curier rapid

Pentru localitățile care se regăsesc în aria de acoperire a curierului, indiferent de valoarea comenzii, costul de transport este de:

– 25 lei pentru produsele mici (maxim 1 kg)

– 35 lei pentru orice bicicletă de copii / bicicleta fara pedale / masinuta de impins / role

– 40 lei pentru orice bicicletă de adulți non-electrică

– 50 lei pentru orice bicicletă electrică / masinuta electrica pentru copii

– 150 lei pentru orice tricicletă non-electrică

– 190 lei pentru orice tricicletă electrică.

Dacă localitatea de destinație se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat se adaugă o taxă suplimentară de:

– 30 lei pentru produsele mici (maxim 1 kg)

– 50 lei pentru orice bicicletă de copii / bicicleta fara pedale / masinuta de impins / role

– 85 lei pentru orice bicicletă non-electrică / masinuta electrica pentru copii

– 150 lei pentru orice bicicletă electrică

– 220 lei pentru orice tricicletă non-electrică

– 250 lei pentru orice tricicletă electrică.

ATENTIE ! Aceasta taxa suplimentara nu este automat calculata de catre platforma, daca va fi cazul, cuantumul acestei taxe va fi comunicat de catre agentul care se va ocupa de comanda.

Produsele sunt predate curierului în maxin 24 ore de la preluarea solicitării (de regulă în aceeași zi în cursul săptămânii/exceptând sărbătorile legale, în funcție de ora la care este plasată comanda) urmând să ajungă la dumneavoastră în 24-48 ore în funcție de localitatea de destinație și disponibilitatea curierului din acea zonă.

Livrarea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră în momentul plasării solicitării prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, programul în care coletele se livreaza fiind de Luni până Vineri în intervalul orar 9-18 iar Sâmbăta în intervalul orar 9-14.

Toate produsele comercializate sunt noi, vor fi expediate în ambalajul original al producătorului și vin însoțite de factura fiscală și certificatul de garanție.

La cererea clientului produsele pot beneficia de opțiunea “deschidere colet la livrare”.

ATENȚIE ! Opțiunea “deschidere colet la livrare” vă oferă doar posibilitatea de a verifica vizual produsul, nu vă oferă și posibilitatea de a verifica tehnic / testa / proba produsul. 

MagazinReduceri nu își poate asuma întârzierile apărute din vina unor probleme cauzate de factori independenți, dar va oferi tot suportul necesar pentru rezolvarea situației.